Zdravlje žene

Koliko ovakvih žena u četvrtoj trudnoći poznajete? Zanosna supruga fudbalera zapalila Instagram

Popularna voditeljka podelila je video-snimak na kome je dala instrukcije kako da odradite lagani trening kod kuće u trudnoći

Četvrtak, 07.05.2020.

10:27

Izvor: novosti.rs

Default images

Podeli:

Španska lepotica Pilar Rubio u 42. godini čeka četvrto dete sa fudbalerom Serhiom Ramosom. Ova zanosna dama nedavno je objavila na Instagramu kratak snimak na kome je pokazala da ni u poodmakloj trudnoći ne propušta vežbanje.

Popularna voditeljka podelila je video-snimak na kome je dala instrukcije kako da odradite lagani trening kod kuće u trudnoći, a istakla je da je zahvaljujući tom treningu ispunjena energijom.

"Buđenje tela kako bi se održala energija tokom dana. Ovo je rekapitulacija kruga koji sam ponovila četiri puta. Zbog moje trudnoće, trening koji vam pokazujem prilagođen je onome što mogu da uradim upravo sada. Svaka trudnica mora da prilagodi svoj trening fizičkim uslovima svog stanja i konsultuje se s profesionalcima", objasnila je atraktivna brineta.

Pilar je vežbala u šarenom tesnom kompletu, dokazavši da i u trudnoći izgleda fenomenalno, a pratioce je oduševilo to što na snimku nema ni gram šminke, a ipak izgleda neverovatno sveže i blistavo, te veoma mladoliko.

"Bravo", "Vau", "Rasturaš, ženo", samo su neki od pozitivnih komentara, a veliki broj žena zamolilo ju je da im češće daje savete za vežbanje.

Inače, voditeljki i Serhiju je ovo četvrto dete, oni već imaju tri sina - Serhija (5), Marka (4) i Alehandra (2). Pol bebe još nisu objavili, ali njihovi fanovi zbog nekih objava na Instagramu smatraju da čekaju devojčicu.

View this post on Instagram

❤️Lizzy❤️

A post shared by Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.