Zdravlje žene

Nina Radulović iz kućnog karantina: Imate utisak da vas boli stopalo kad stanete na njega

Voditeljka je, kako je najvela u lajvu na Instagramu, provela šest dana u bolnici

Petak, 24.07.2020.

09:35

Izvor: Super žena

Nina Radulović iz kućnog karantina: Imate utisak da vas boli stopalo kad stanete na njega

Podeli:

Nina Radulović nedavno je izašla iz bolnice gde se lečila od kovida-19. Voditeljka je sada kod kuće, u karantinu, gde se oporavlja od korona virusa i to vreme iskoristila je da sa svojim pratiocima na Instagramu podeli kako je izgledalo lečenje i kako podnosi ovu bolest.

Nina je prvo otkrila koje simptome je osetila.

"Bol u grlu, temperatura, malaksalost, imate utisak da vas boli stopalo kad stanete na njega, gubitak čula mirisa i ukusa i kašalj"...

Kasnije je ispričala kako se zarazila.

"E, najteže pitanje za mene ovih dana. Verovatno to nikada neću otkriti, ali mogu samo da pretpostavim. Ja sam nekoliko dana pre nego što ću osetiti prve simptome mnogo radila... Verovatno, u toku radnog dana morate da skinete masku da biste nešto popili, pojeli, otišli do toaleta, sigurno da se i tu napravi greška. Sreća u toj celoj situaciji što sam išla samo do posla do kuće, nisam se viđala sa roditeljima, dete je u tom momentu bilo kod oca i ja nikoga nisam zarazila".

Nina je otkrila da je u bolnici bila šest dana i da je lečena kiseonikom, kao i antibioticima. Navela je da treba da se reaguje na vreme i da se obavezno nosi maska.

"Danas se osećam prvi dan bolje, ali i dalje se zadišem dok odem od jedne sobe do druge. Biće bolje. Radim vežbanje za disanje", navela je Nina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.