Zbog struka joj slika postala viralna na internetu: Mnogi misle da nije prirodno FOTO

Fotografije devojke iz Mjanmara (nekadašnje Burme) postale su viralne na internetu nakon što je popularni britanski tabloid pisao o njenom neverovatno tankom struku.

Zdravlje žene | Super žena |
Podeli

View this post on Instagram

Hello😍

A post shared by Su Moh Moh Naing (@sumohnaing) on

Su Moh Moh Naing (23) je studentkinja koja tvrdi da joj je struk širok samo 34,7 centimetara, a ono što je mnogima još neverovatnije, kaže da su za to zaslužni samo geni. Iako je neki optužuju da je digitalno uređivala fotografije koje objavljuje na svom Instagramu, pa čak i da su joj izvadili pokoje rebro ili je stalno nosila uski korset kako bi postigla tako sitnu figuru, Su Naing kaže da je sve prirodno.

"Zdrava sam i zdravo se hranim, tako da nema razloga za brigu. Ne mislim da nešto nije u redu s tim kako izgledam", kaže devojka.

"Uživam pozirajući za fotografije i u pokazivanju svog izgleda. Komplimenti mi laskaju. Ljudi kažu da lepo izgledam."

Žene s neuobičajeno uskim strukom, poput Etele Grener koja je u Ginisovoj knjizi rekorda (struk od 33 cm), provode čitav život noseći korset kako bi postepeno smanjile struk ili su podvrgnute ekstremnim hirurškim zahvatima kako bi postigle željenu figuru.

Venecuelanska manekenka Aleira Avendano nosila je tesan korset 23 sata dnevno kako bi postigla i održala struk od 50 cm.

Su Naing insistira na tome da njen opseg struka od 35 cm nije rezultat "obuke struka", i negira sve optužbe za digitalnu manipulaciju fotografijama, piše hrvatski Indeks.

View this post on Instagram

💛

A post shared by Su Moh Moh Naing (@sumohnaing) on

Međutim, engleski tabloid Mejl onlajn naglašava da ženina veličina struka nikada nije tako precizno uređena i navodi kako njene fotografije pokazuju znakove "uređivanja oko struka".

Na njenom Instagramu nalazi se i kratki isečak njenog struka i iako je definitivno manji od prosečnog ženskog struka, ne izgleda tako sićušno kao što se to čini na nekim njenim fotografijama.

View this post on Instagram

u see👉👀

A post shared by Su Moh Moh Naing (@sumohnaing) on

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 8 sledeca idi na stranu