Zdravlje žene

Atraktivnu manekenku iz Srbije napali zbog kilograma: Otkrila koliko se ugojila u trudnoći

Sofija Milošević (30), manekenka iz Srbije, koja je još poznata i kao devojka osam godina mlađeg fudbalera Luke Jovića, pohvalila se novom fotografijom na Instagramu, a zbog onoga što je navela u opisu, dobila je brojne kritike.

Petak, 14.08.2020.

10:03

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Ona je u opisu fotografije sa plaže na kojoj je samo u kupaćem kostimu napisala: "Kit na obali".

"Sofija, opisi ti nisu duhoviti, već šalješ pogrešnu poruku. Ti, mršava osoba, sebe zoveš 'whale' zato što si nabacila par kilograma u trudnoći, a devojke koje te prate i ne mogu ni da sanjaju da dostignu tvoju sadašnju kilažu, kako treba da se osećaju?", upitala ju je u komentaru jedna devojka.

Manekenka je na to odlučila da odgovori, te navela da samo piše kako se trenutno oseća.

"Nisam nabacila nekoliko, već 15 kilograma. Trudnoća je najepša stvar na svetu i koliko god da uživam u njoj neobično mi je kada se, na primer, otežano krećem. Ova tvoja poruka je odraz onoga kako se ti osećaš, osoba koja očigledno ne voli sebe jer svoje mišljenje ne možeš da napišeš sa svog profila. Profilna fotografija ti je, čini mi se, Barbika - težiš savršenstvu? Hm? Zar to nije ono zbog čega me napadaš?", uzvratila je manekenka, te dodala:

"Ljudi imaju pravo da imaju višak kilograma, da imaju velike ili male grudi, zadnjice, štogod. Svako ima pravo na svoj život i kako će ga voditi. Svi smo različiti i u tome leži lepota sveta", napisala je.

Bilo je i onih koji su je napali i zbog toga što se u "vreme korone gde je cela Srbija pod tenzijom i vlada još veća socijalna nejednakost", slika kako se provodi na "najskupljem mestu sveta".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.