Zdravlje žene

Nekada je bila zvezda u usponu i mlada nada Holivuda: Miša je danas neprepoznatljiva FOTO

Počela je da glumi još kao devojčica, a serija koja ju je proslavila je tinejdžerski hit "The O.C.". Ipak, kako joj je donela slavu, glumici Miši Barton ulazak u svet slavnih doneo je i poroke, s kojima se borila godinama.

Petak, 25.09.2020.

12:21

Izvor: Super žena

Nekada je bila zvezda u usponu i mlada nada Holivuda: Miša je danas neprepoznatljiva FOTO
Foto: Getty/Matt Winkelmeyer / Staff

Podeli:

Miša Barton je tada glumila lik Marise Kuper. Međutim, nakon ove serije, lepa glumica pala je u zaborav. Mišu Barton (34) nedavno su snimili fotografi kako uživa u suncu, pijući belo vino iz plastične čaše na stepenicama svog doma u Los Anđelesu. Malo je reći da više ne liči na Marisu Kuper, piše Dejli mejl.

U pletenoj roze majici i donjem delu trenerke, Miša je neprepoznatljiva. Fotografi su ranije ovog meseca glumicu uhvatili u društvu glumca Đana Marka Flaminija, a pre veze s njim, bila je u vezi sa Džejmsom Aberkrombijem, ali par se nakon nekoliko raskida i mirenja definitivno razišao krajem prošle godine.

Tokom snimanja serije "The O.C." Miša se sprijateljila s Lindzi Lohan i Keli Ozborn, a bila je čest gost žurki u Los Anđelesu pa je bila stalno lice tabloidnih časopisa i tračerskih portala. Kasnije je u intervjuima isticala kako je u to vreme mislila da se od nje očekuje da izlazi i mnogo radi u isto vreme, ali posle je shvatila da je to put u propast.

U julu 2007. godine hospitalizovana je zbog mešanja tableta s alkoholom, a iste godine je i uhapšena jer je vozila automobil, a nije imala važeću vozačku dozvolu. Godinu kasnije osuđena je na tri godine zatvora uslovno, morala je na predavanja o štetnosti alkohola, ali je morala i da plati 2000 dolara kazne, prenosi Jutarnji list.

Skandalima ni tu nije bio kraj, 2009. godine glumičin životni stil je došao do vrhunca pa su njeni roditelji i agent organizovali "intervenciju" jer su zaključili da Miša nije sposobna da odleti u Njujork zbog jednog događaja. Nakon sastanka s agentom i roditeljima uzela je jake sedative pa se ubrzo onesvestila. Odvezli su je u bolnicu, gde je toliko izmakla kontroli da je pretila i kako će izvršiti samoubistvo. Doživela je nervni slom pa je primljena u psihijatrijsku bolnicu.

Miša nije izbegla ni finansijske probleme zbog svog ponašanja. Sve je počelo 2014. godine nakon što su tabloidi objavili kako je glumica u problemima jer nije platila hipoteku. Čak je tužila i svoju majku Nualu Barton, koja joj je svojevremeno bila menadžerka jer je zaključila da joj je uskraćivala platu pa ju je oterala iz sopstvene kuće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.