Zdravlje žene

Glumica objavila fotografiju s početka devedesetih: "Zadivljujuća kao i sada" FOTO

Britanska glumica i manekenka Elizabet Harli oduvek je volela da ističe svoje lepo izvajano telo, a to radi i danas. Glumica je nedavno proslavila 55. rođendan, a sada je svoje pratioce na Instagramu vratila u prošlost i podsetila na to kako je nekada izgledala.

Utorak, 29.09.2020.

16:24

Izvor: Super žena

Glumica objavila fotografiju s početka devedesetih:
Foto: Gettyimages/Ian Jacobs / Stringer

Podeli:

Komentari ni na ovu fotografiju nisu izostali, a mnogi su saglasni da bi na izgledu mogle da joj pozavide mnoge mlađe koleginice. Harli je na Instagramu objavila fotografiju iz devedesetih godina, a njeni obožavaoci poručuju joj da je i u mlađim godinama bila veoma privlačna.

Ona je na fotografiji pozirala u crvenoj haljini, koja je istakla njen bujni dekolte.

"Uvek si bila predivna. I dalje si lepa", jedan je od komentara.

"Ne sećam se haljine, ali se sećam ove poze", drugi je komentar.

Jedan od komentara je i da je i dalje isto toliko zapanjujuće lepa kao i sada.

"Ništa drugo osim lepote, elegancije i klase", napisao je jedan obožavalac.

Inače, Harli ima liniju kupaćih kostima na kojima je izgradila poslovno carstvo, a često ih i sama reklamira na Instagramu. Fotografije u kojima pozira u kupaćem kostimu tako uopšte nisu retke, a obožavaoci joj uglavnom pišu kako se gotovo nije ni promenila i da ne mogu da poveruju da se bliži 60. rođendanu.

Harli ima sina Demijana, koji je rođen 2002. godine, a njegov otac, biznismen Stiv Bing, na početku je negirao bilo kakvu povezanost s Elizabet Harli. Međutim, test očinstva je dokazao da je Demian njegov sin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.