Zdravlje žene

Žena rođena sa dve materice kaže da joj je vođenje ljubavi "kao na lutriji"

Rajli Dejvis iz Kolorada, sa 16 godina tokom ginekološkog testa otkrila je da ima dvostruku matericu.

Subota, 21.08.2021.

08:03

Izvor: B92

Žena rođena sa dve materice kaže da joj je vođenje ljubavi
Foto: shutterstock/kei907

Podeli:

Provere i testove je morala da uradi nakon dugogodišnjih mučnih bolova, zbog kojih se "osećala kao da stomak gori".

Ova 21-godišnjakinja kaže da je njen seksualni život "sličan lutriji": "Polovina orgazama koje imam su jako bolni", rekla je studentkinja za "Miror".

Rajli je objasnila da postoji 50/50 šansa da joj vrhunci budu "toliko bolni da se oseća kao da je ubodena u stomak".

Na TikToku je podelila video zapise o svom stanju, jer želi da podigne svest o ovam stanju i otkrila je da nije ima menstruaciju 7 godina. Komentare koje je dobila, učinili su da se ne oseća usamljeno.

Postoje trenuci u kojima imam odnos i ako doživim orgazam, u strašnom sam bolu. Da bi bol nestao posle orgazma, potrebno je desetak minuta".

Kada joj se dogodilo prvi put, bilo joj je veoma teško: "Prvi put kada se to dogodilo bilo je zastrašujuće. Doktori su mi rekli da je to verovatno zato što imam dve materice i koje se kontraktuju, radeći to što rade, kada se dogode orgazmi".

Objasnila je da se "s orgazmima i dalje nosim da postoji 50/50 šansa da pretrpi izrazti bol i da je odnos kao na lutriji".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare