Zdravlje žene

Poznati model na hitnoj operaciji: "Tri ginekologa mi nisu pomogla"

Model Tilan Blondo (20), koja je kao šestogodišnje dete proglašena od svetskih medija najlepšom devojčicom na svetu, zabrinula je svoje pratioce na Instagramu poslednjom objavom.

Utorak, 19.10.2021.

16:45

Izvor: index.hr

Poznati model na hitnoj operaciji:
Foto: Profimedia

Podeli:

Tilan je objavila niz fotografija iz bolnice pa u opisu objasnila zašto je tamo završila.

Pre godinu dana, nakon što joj je pukla cista na jajniku, završila je na hitnoj operaciji. Posle par meseci počela je da oseća jake bolove u stomaku.

"Nisam bila sigurna hoću li ovo objaviti, ali, evo, tu smo. Prvo su svi, uključujući i mene, mislili da imam bolove zbog operacije. Ove godine posetila sam tri različita ginekologa, otišla na pregled u više od četiri radiološka centra u Parizu i svi su mi oni rekli istu stvar: 'Ne brini se, nema ničega u stomaku. Sve je to u tvojoj glavi'", napisala je.

Ipak, pre četiri dana završila je u Hitnoj.

"Stomak me toliko boleo da nisam više mogla da izdržim. Pregledali su me i rekli da je sve u redu, da postoji neka mala izraslina i da moram da je proverim za 2 do 3 meseca. Dan nakon toga imala sam pregled kod neverovatnog doktora Oliviera Kadocha, koji me pregledao, video da je cista veličine 5, 6 centimetra i da dodiruje moje jajnike, zbog čega me poslao na magnetnu, a sat vremena kasnije nazvao me i rekao da krenem odmah u bolnicu na hitnu operaciju. Danas se napokon osećam dobro, posebno jer sam već mislila da sam luda zbog bolova u stomaku koji, kao, ne postoje. Srećna sam što sam bila uporna", napisala je te svima poručila da se brinu za svoje zdravlje i budu uporni ako osećaju da nešto nije u redu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.