Zdravlje žene

Dijana Đoković o Novakovoj ishrani: "Možda je to moja krivica" VIDEO

U javnosti je viđamo u besprekornim foaletama, a na njenoj liniji joj mogu pozavideti i mlađe žene. Dijana Đoković decenijama već nosi isti konfekcijski broj, pritom nikada se strogo nije bavila dijetom i uživala u raznoraznim namirnicama koje sebi nije skraćivala.

Nedelja, 08.05.2022.

14:09

Izvor: Super žena

Dijana Đoković o Novakovoj ishrani:
Foto: Printskrin/TV Prva

Podeli:

Iako bi mnogi pomislili da porodica Đoković ima svog kuvara, Dijana je to demantovala činjenicom da je vrlo vešta u spremanju palačinki i pica, i to u peći na drva. Zanimalo nas je kako je moguće da pored testa i slatkiša, majka najpoznatijeg tenisera sveta opet izgleda besprekorno.

"Moje stanovište je da pojedem pola porcije. Ja ne mogu da pojedem više. Ja bih umrla kada bih pojela celu porciju, ne bih bila ni za šta. Ono kada kažu 'Kad ti je najslađe, ti stani', time se ja vodim", priznala je Dijana u emisiji "Sve u svemu" sa Marijom Kilibardom.

Iako je Novaku otkrivela alergija na gluten 2010. godine, ostatak porodice Đoković se nije priklonio posebnom režimu ishrane koju već godinama konzumira slavni teniser. U razgovoru sa Marijom, Dijana je ispričala da, donekle, oseća krivicu zbog Novakove intolerancije na gluten, jer je ona često spremala raznovrsna testa.

"Možda je to i moja krivica, jer su oni jeli palačinke, paste, testa. Možda je i Novak stvorio intoleranciju takvom hranom, pa se nekad pitam - možda je to moja krivica", iskreno je progovorila Dijana.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.