Zdravlje žene

Doktorka otkrila pravo stanje silikona nakon 35 godina; zastrašujuće VIDEO

Doktorka koja se bavi plastičnom hirurgijom je na Tiktoku podelila zastrašujuće upozorenje o opasnostima povećanja grudi, kada je na svom nalogu objavila snimak kako izgledaju silikoni koji su u pacijentkinji bili 35 godina, a zatim su pukli, kalcifikovali se i procurili.

Četvrtak, 14.07.2022.

09:31

Izvor: Super žena

Doktorka otkrila pravo stanje silikona nakon 35 godina; zastrašujuće VIDEO
Foto:Di Studio/Shutterstock

Podeli:

Nikol se bavi hirurgijom sa dvostrukim sertifikatom i decenijama je radila u industriji plastične hirurgije – međutim, čak je i ona bila šokirana onim što je otkrila nakon vađenja silikona iz grudi 65-godišnje žene, koja je bila podvrgnuta njihovom povećanju još 1985. godine.

Naš hirurg koji je operisao prve dame Amerike: "Misija nam je da popravimo imidž pacijenta u glavi"

Ostavši šokirana stanjem implantata koji su se kalcifikoval" u pacijentkinji nakon pucanja, dr Kasteleze je na Tiktoku podelila svoje otkriće.

Glumica se slikala obnažena i "ogolila" dušu: "Bilo je strašno" FOTO

Oni su postali tvrdi, smeđi, i cure i nikako ne liče na prozirni glatki silikon koji smo do sada imali prilike da vidimo.

Tvrdi da je lekar greškom isekao debelo crevo tokom carskog reza; "A nisu te bolela usta" VIDEO

U opisu video-snimka doktorka je napisala da se radi o implantatima koji su stari 35 godina.

Na snimku se vidi kako pomera svaki od silikona unaokolo, dozvoljavajući lepljivoj silikonskoj supstanci da iscuri iz puknutih vreća.

Govoreći o stanju silikona, lekarka je otkrila da je pacijentkinja – žena od 65 godina – zadržala implantate na predlog drugog medicinskog stručnjaka, dodajući da pacijentkinja nije "dobila najbolju medicinsku pomoć".

@withdrnicole Patient with 35+ year old implants. The capsule had hardened and calcified. A plastic surgeon in the 90s recommended she keep them. #implantrupture #capsularcontracture #explantsurgery #capsulectomiatotalenbloque #breastimplantilless #breastimplants ♬ Oh No - Kreepa

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.