Zdravlje žene

Kortni Koks u očaju zbog estetskih korekcija: "Mislila sam da je izgled najbitniji"

Glumica Kortni Koks, najpoznatija po ulozi Monike u Prijateljima, podvrgnula se mnogim estetskim zahvatima i nikada nije to krila. Međutim, s godinama je zaključila da žali zbog svih korekcija koje je uradila na svom licu.

Petak, 20.01.2023.

14:12

Izvor: B92

Kortni Koks u očaju zbog estetskih korekcija:
Foto: Profimedia

Podeli:

Nakon što je počela da glumi u Prijateljima i stekla globalnu slavu, odlučila je da počne s estetskim zahvatima. Nije bila zadovoljna svojim izgledom i htela je da popravi ono što joj ne odgovara. Stres joj je stvarao Holivud u kojem se, prema izjavama mnogih, ceni mladolik izgled.

"Holivud sve otežava. Ovaj posao otežava. Odrasla sam misleći da je izgled najvažnija stvar. Sve dok izgledam dobro, biću dobro", rekla je Koks.

Međutim, zbog toga se našla u začaranom krugu.

"Ono što se na kraju dogodi je da odete kod lekara koji vam kaže: 'Izgledate sjajno, ono što bi vam pomoglo je mala injekcija ovde ili filer'. Onda čujete za drugog lekara…".

Priznaje da je preterala. Na kraju je njen najuži krug ljudi pričao o tome kako je preterala sa zahvatima. Međutim, nije žalila zbog operacija samo zbog reakcija prijatelja. I sama je videla na fotografijama kako izgleda gore nego pre zahvata. Neke esteske korekcije su čak pogoršale njeno prethodno stanje.

Danas, kada je prestala s filerima i zahvatima, kaže da se oseća bolje nego ikad. U fazi je života kada ima najviše samopouzdanja.

"Nekako posedujem sve. Stvari s kojima se ne osećam prijatno su stvari na kojima nastavljam da radim kako bih rasla i menjala se", zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare