Aktuelno

Najvrelija vest iz Holivuda: Raskinuli su, a razlog je potpuno neverovatan

Poznato je da mu je majka najveći sudija i da nju za sve bukvalno pita. Pa čak i za izbor devojke.

Nedelja, 31.01.2016.

14:00

Izvor: the sun/24sata

Najvrelija vest iz Holivuda: Raskinuli su, a razlog je potpuno neverovatan
foto: Splash

Podeli:

Naizgled je sve bilo u savršenom redu između glumca Bredlija Kupera (41) i manekenke Irine Šajk (30), ali par je nakon godinu dana ipak odlučio da se rastane.

Izvor blizak paru rekao je da je Bredli bio taj koji je odlučio da stavi tačku na njihovu vezu, jer između Irine i njegove majke Glorije već neko duže vreme sevaju negativne varnice.

"Irina je mislila da će ona i Bredli da potraju jer je sve bilo u redu između njih. U vezi im je bilo savršeno, ali od Božića prošle godine odnos im se samo pogoršavao", rekao je izvor.

Prema rečima izvora, Irina i Glorija se nisu "mirisale" od samog starta. U svakom slučaju, Bredli je odlučio da stane na majčinu stranu, a kako se već zna, Bredliju je najbitnije njeno mišljenje u svemu, pa čak i u biranju partnerke.

"Bile su njih dve u korektnom odnosu neko vreme, ali što su više vremena provodile zajedno to je bivalo sve gore. Njihove prepirke su odmah uticale na sam Bredlijev i Irinin odnos", objašnjava izbor blizak paru za "The Sun".

Ali, već se šuška da je Irina prebolela staru ljubav i našla utehu u modelu Stivenu Džejmsu, sa kojim je mnogo puta radila kampanje. Kad pre?

⛄️ @labellamafiabrasil

A photo posted by STEPHEN JAMES (@whoiselijah) on

*

happy days to the most beautiful of them all ... enjoy your day @irinashayk 😘

A photo posted by STEPHEN JAMES (@whoiselijah) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.