Aktuelno

Upoznajte seksi Srpkinje koje su se prve slikale za "GQ" (VIDEO)

Beograd je danas bio centar svetske modne fotografije. Prvi put u Srbiji održano je fotografisanje za italijansko izdanje čuvenog lajfstajl magazina GQ a "Super žena" je bila na ovom ekskluzivnom snimanju.

Četvrtak, 31.03.2016.

16:09

Izvor: Super žena

Upoznajte seksi Srpkinje koje su se prve slikale za
foto: screenshot

Podeli:

Zavirili smo iza foto-aparata Davida Ambrođa, jednog od najnekonvencionalnijih italijanskih fotografa. Prvi put je došao u Beograd i predvodio je ovo uzbudljivo slikanje.

"Prvi put sam ovde. Beograd je zadivljujući. Brzo smo se dogovorili oko snimanja. Na svojim fotografijama želim da prikažem spontanost, prirodnu lepotu, prirodno svetlo, šminka je lagana. Nikad ne koristim studio kada slikam za GQ. Biram apatmane, kuće, prostore gde modeli mogu da se osećaju kao kod kuće."

Manekenke koje su se fotografisale bile su naše Sanja Kačar i Aleksandra Miljanić.

“Sve je iz Srbije, samo je David Italijan, sarađujemo sa Italijom i mislim da je to pogodak, jer je Italija poznata po modi”, kaže Aleksandra.

Sanja kaže: “David nije imao nikakve posebne zahteve, kod njega je bitno da to bude spontano, prirodno, potrebna je neka strast, to je neka vrsta seksi slikanja, ali jako je lepo”, kaže ona.

A kako izgleda finalni proizvod ovog fotografisanja videćete naredne nedelje na stranicama italijanskog izdanja magazina GQ.

Kako je bilo na snimanju pogledajte u videu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.