Aktuelno

Živi život iz bajke: Sandra Meljničenko pozirala na svojoj velelepnoj jahti (FOTO)

Ruski tajkun Andrej Meljničenko vlasnik je jedne od 25 najvećih jahti na svetu na kojoj se nalaze čak tri bazena...

Sreda, 07.09.2016.

10:37

Izvor: Super žena

Živi život iz bajke: Sandra Meljničenko pozirala na svojoj velelepnoj jahti (FOTO)
foto: screenshot

Podeli:

Britanski "Dejli mejl" preneo je profesionalne fotografije sa ove luksuzne jahte na kojoj se fotografisala bivša modelsica Sandra Meljničenko, supruga ruskog milijardera.

Priča se kako ovih dana u Londonu sve poglede privlači ova jahta budući da je pokretni most Tauer bridž morao da se podigne kako bi ova grandiozna jahta mogla da prođe rekom.

Fotografije je ulepšala, kako piše "Dejli mejl", pop pevačica, manekenka i supruga vlasnika jahte Sandra Meljničenko, koja je rekla da je i sama učestvovala u kreiranju neverovatne unutrašnjosti jahte.

Poseduje tri bazena, od kojih jedan ima pod od stakla, velnes sobu za masažu i tretmane za lepotu, helidrom, sedam luksuznih kabina koje mogu da prime 14 gostiju.

Bračni par Meljničenko ima jedno dete pa iako su na jahti često sa prijateljima, Sandra kaže da na brodu često vole da budu sami sa svojim ljubimcem, malteškom pudlom Valom, koja je s njma obišla do sada čak 40 zemalja.

Ruski industrijalac postarao se da jahta poseduje najnoviji dizajn kako bi privilegovani putnici tokom vožnje na ovoj sablasno skupoj jahti uživali u pogledu na more pod stopalima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.