Otkrivena godinama čuvana tajna najvećeg seks-simbola: Šta je to Merilin Monro odnela u grob?

Prijateljica Merilin Monro Frida Hal preminula je pre tri godine, ali je prijateljima pre smrti otkrila tajnu glumice koju je dugo čuvala.

Životi poznatih | Super žena |
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Frida je otkrila da je Merilin Monro ostala trudna sa francuskim kolegom Ivom Montanom dok je bila u braku sa Arturom Milerom. Takođe, ona je čuvala fotografije trudne Merilin od očiju javnosti, koje su, nakon Fridine smrti, prodate na aukciji.

"Frida je bila veoma ponosna što ima te fotografije. Rekla je da su snimljene na leto 1960. godine. Trudnoću je morala da krije, jer Miler nije bio otac deteta", rekao je komšija glumičine prijateljice Toni Mičels.

A post shared by Marilyn Monroe (@marilyn.daily) дана

Glumica je tada imala 34 godine i ovu tajnu odnela je sa sobom u grob. Mičels je dodao i da mu se Frida poverila da joj je Merilin rekla da je izgubila bebu. Ostalo je nepoznato da li je u pitanju bio spontani pobačaj ili je rešila da abortira.

Foto: Getty
Foto: Getty

Javnost je mislila da je dete koje je Merilin Monro nosila dete njenog supruga i da je abortirala, jer je trudnoća bila vanmaterična sve do sada, dok se nije saznala istina.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 1036 sledeca idi na stranu