Aktuelno

Preživela je veliku tragediju, a sada ne skida osmeh sa lica

Čuvena manekenka Petra Nemcova prošetala je crvenim tepihom Kanskog festivala, a nikome nije mogao da promakne njen blistav osmeh, kao i još jedan, ne tako sjajan, detalj…

Petak, 19.05.2017.

09:46

Izvor: Super žena

Preživela je veliku tragediju, a sada ne skida osmeh sa lica
Foto: Guliver

Podeli:

Iako je u četvrtoj deceniji života, Petra Nemcova, i dalje je prisutna na modnoj sceni, a nijedna veća zabava ne može da prođe bez lica ove lepotice.

Tako se češki top model pojavila na glamuroznom otvaranju Filmskog festivala u Kanu, a sve oči su bile uprte u nju.

Iako su svi komentarisali njen blistav osmeh, mnogi su primetili jedan "problematičan" detalj koji im je zasmetao na Petri.

Reč je o dekolteu koji nije bio savršen, a koji je manekenka namerno istakla birajući atraktivni kroj haljine.

*ALT

Naravno, pored ove sitne zamerke, svi su se složili da njena vitka linija osvaja i dan danas, a posebno su pohvalili osmeh koji je Nemcova održala, iako je poznato da je prošla kroz teške životne situacije.

Podsetićemo vas na njenu veliku hrabrost i optimizam koji je pokazala nakon što je bila žrtva cunamija, koji je 2004. godine pogodio Tajland. U neseći je zadobila teške povrede, a njen verenik Sajmon Atli je tog dana poginuo.

*ALT

Petra se nakon tog nemilog događaja posvetila humanitarnom radu i aktivizmu, koji je pomogao da se lakše suoči sa traumom kroz koju je prošla.

Kada je u pitanju njen ljubavni život, Petra je nakon ovog gubitka ulazila u veze koje su bile kratkog daha.

Zabavljala se sa Džejmsom Blantom, Džulijenom Lenonom, Badrom Jafarom, Šon Penom, Džejmijem Belmanom, a u najnovijem broju magazina "People&life" Petra je otkila da se verila.

Ipak, ko je srećnik, još se ne zna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.