Aktuelno

Da li je ista: 90-ih je dominirala pistama, danas smo je videli posle dugo vremena

Nemačka manekenka Klaudija Šifer bila je deo klana super modela devedesetih godina prošlog veka. Plava kosa, morske oči i duge noge bile su dovoljne da očara svet. Senzualna Nemica danas izgleda zavodljivo iako je žena u zrelim godinama.

Četvrtak, 29.06.2017.

15:12

Izvor: Super žena

Da li je ista: 90-ih je dominirala pistama, danas smo je videli posle dugo vremena
Foto: Getty

Podeli:

Karijeru je započela sa 17. godina, vrlo brzo je dostigla status modne ikone.

Želela je da postane advokat, kao njen otac, ali je sudbila za nju imala bolji plan. Lik koji je podsećao na legendarnu Brižit Bardo širom joj je otvorio vrata modne industrije.

*ALT

Nemački dizajner Karl Lagerfeld jednostavno ju je obožavao i često je govorio kako je ona njegova muza i večita inspiracija.

Bila je uspešna manekenka, snimala je video klipove, programe za mršavljenje, dizajniraal je parfeme, a viđala se i sa jednim princom- Albertom od Monaka, doj je veza sa Dejvidom Koperfildom propraćena sa najviše medijske pažnje.

*ALT

Kada su dani ludovanja prošla, 2002. udala se za režisera Metjua Vona i imaju troje dece.

Sada se bavi dizajniranjem trikotaže i retko se pojavljuje u javnosti. A kada su je pre nekoliko dana paparaci slikali, sve što može da se zaključi je da se ova žena ne menja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.