Aktuelno

Kakav šok: Džej Zi napisao stihove u kojima priznaje da je varao Bijonse

Tekst pesme slavnog repera Džej-Zi u kome je uputio poruku izvinjenja svojoj ženi i deci, podigao je ceo svet na noge.

Petak, 30.06.2017.

10:40

Izvor: B92

Kakav šok: Džej Zi napisao stihove u kojima priznaje da je varao Bijonse
Foto: Getty

Podeli:

Prošle godine, neke od pesama sa Bijonsinog albuma "Limunada" otkrile su svetu da je njen devet godina dug brak bio u krizi, zbog neversta koje je počinio njen suprug Džej Zi.

Sada, čini se da je Džej Zi javno odgovorio na mnoge optužbe, pričajući iskreno o svom porodičnom životu i braku u pesmama sa novog albuma 4.44.

Neke od pesama direktno se odnose na Džej Zijevu krivicu zbog varanja u prošlosti, kao i njegovim osećanjima prema deci, ćerki Blu Ajvi i novorođenim blizancima.

"Izvinjavam se zbog neverstva, koja su se dešavala ranije... Trebalo bi mi je mnogo za ovu pesmu. Ne zaslužujem te... "

*ALT

Tako je Džej Zi priznao krivicu, kao i kajanje zbog rizikovanja svog braka.

"I kada bi moja deca znala, ne znam šta bih uradio… Ako me više ne bi gledali na isti način, verovatno bih umro od sramote…", glasi jedan od stihova.

U pesmi, slavni reper je čak spomenuo Beki,, zasad nepoznatu ženu sa kojom je navodno varao Bijonse, a koju je ona spomenula u pjesmu "Sorry".

"Ostavi me na miru, Beki. Muškarac koji se ne brine za svoju porodicu ne može biti bogat", ide stih.

Ranije ove godine kada je najavljeno objavljivanje albuma, Džej Zi je rekao da veruje da 4.44 je jedna od najboljih pesama koje je ikada napisao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.