Aktuelno

Kraj braka ih je skupo koštao: Ovo su najskuplji razvodi u istoriji (VIDEO)

Iako nijedan razvod nije lep, te zauzima drugo mesto po nivou stresa, nekim parovima je kraj braka doneo velike materijalne gubitke, a mnogi među njima su i prosperirali.

Petak, 30.06.2017.

12:56

Izvor: B92

Kraj braka ih je skupo koštao: Ovo su najskuplji razvodi u istoriji (VIDEO)
Foto: Getty

Podeli:

Pri stupanju u brak, mnogi imućni parovi potpisuju predbračne ugovore o imovinskim odnosima koji bi ih zaštitili ako bi došlo do kraha njihovog braka.

Iz opreza oni tačno preciziraju svoje uslove, te su tako neki bivši supružnici dobili milijarde dolara za odštetu, razne nekretnine poput skupocenih jakni i kuća na egzotičnim destinacijama.

Primer za to je Petra Eklston, bogata naslednica bivšeg prvog čoveka Formule 1, Barnija, koja se razvodi od Džejmsa Stanta nakon šest godina braka. Kako je poznato, oni će deliti 5.5 milijardi funti vredno bogatstvo.

Do sada je najskuplji razvod na svetu vredeo 4.36 milijardi dolara. Toliko je ruski tajkun Dimitrij Ribolovljev platio bivšoj supruzi Eleni, posle 24 godina braka.

Irina Malandina dobila je 261 miliona dolara naknade za razvod, koliko je morao da joj isplati ruski tajkun Roman Abramovič.

Ni holivudske zvezde ne zaostaju

Glumci Mel Gibson i Robin Mur rastali su se 2006. Mela je razvod koštao neverovatnih 425 miliona dolara, dok je bolan razvod Madone i Gaja Ričija koštao je skoro 92 miliona dolara.

Prema pisanju svetskih medija, Nikol Kidman je posle razvoda od Toma Kruza postala imućnija za 90 miliona dolara.

I sportisti su punili tabloide svojim razvodima

Posle razvoda od košarkaša Majkla Džordana, Huanita je dobila 168 miliona dolara, nekretninu u Čikagu i starateljstvo nad decom.

Golfer Tajger Vuds je zbog svojih prevara izgubio suprugu Elin Nordegren, 110 miliona dolara i kuću na Floridi.

U sledećem videu pogledajte najskuplje razvode u istoriji....

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare