Zgodna žena će se razvesti zbog jednog od ovih koji sedi sa njima za stolom

Brak Džulije Roberts i Danijela Modera je gotov, piše "Radaronlajn". Glavni razlog je njena tajna romansa sa- Ričardom Girom.

Životi poznatih | Super žena |
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Bogatstvo Džulije Roberts i Danijela Modera procenjuje se na 225 miliona dolara.

Portal navodi da je brak Džulije i Danijela koji je počeo 2002. godinama je u krizi, a kap koja je prelila čašu bili su njeni tajni sastanci sa Ričardom Girom.

Tajna viđanja zvezda filma traju godinama. Druženja su posebno osvežili 2015. kada je obeleženo 25 godina od premijere filmskog hita "Zgodna žena".

Viđanja su nastavili po hotelima.

Ono što je Modera navelo da sada reaguje uprkos tome da je već duže vreme znao za aferu svoje supruge, bila je činjenica da se ta veza tek sada pojavila u javnosti.

Foto: Getty
Foto: Getty

Džulija i Ričard koji su 1990. godine glumili u filmu "Zgodna žena" koja je ostvarila planetarnu popularnost, 1999. godine zaigrali su u njegovom, takoreći, rimejku "Odbegla mlada" u kome su njih dvoje opet bili glavni ljubavni par.

Poznato je i da je Ričard Gir u vezi sa tri decenije mlađom Alehandrom Silvom.

Iako su nedavno boravili u Beogradu i delovali kao skladan par i porodica, magazin "In Touch" je pisao da nju muči ljubomora, pa čak i paranoja zbog koje muža prati na svim njegovim putovanjima, kao i da se trudi da mu bude što bliža.

Iako je istina verovatno "negde između" nesporno je da je glumica sinoć u Los Anđelesu učestvovala na "Hand in Hand" teleton akciji za pomoć žrtvama uragana Irma u Majamiju.

Na istom događaju bio je i Ričard Gir.

Foto: Getty
Foto: Getty

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 1032 sledeca idi na stranu