Aktuelno

Svi u Holivudu joj okrenuli leđa zbog muža: Nije kriva, ali joj sledi propast

Poznati brend "Marchesa" i njegova gazdarica Džordžina Čepman našli su se u ozbiljnoj krizi. Naime, čim je Holivud potresao jedan od najvećih seks skandala u kome je filmski producent Harvi Vajnštajn seksualno uznemiravao i silovao glumice, njegova lepa žena doživela je da joj svi okrenu leđa. I čak iako ga je ostavila i izvinil ase svim žrtvama napastvovanja njenog muža, ona je ostala bez prijatelja.

Utorak, 17.10.2017.

14:54

Izvor: Super žena

Svi u Holivudu joj okrenuli leđa zbog muža: Nije kriva, ali joj sledi propast
Foto: Getty

Podeli:

Uskoro će, kako pišu strani mediji, verovatno ostati i bez kompanije i bez novca.

Naime, kako se šuška u filmskoj industriji osim što je njen muž maltretirao glumice, dodatno ih je terao i da nose njene kreacije na gala večerama i "crvenim tepisima".

*ALT

Lepa Džordžina će osim bez klijenata izgleda ostati i bez radnika.

"Zaposleni već sami napuštaju svoju gazdaricu. Svi žele da pobegnu sa broda koji tone. A glumice više ne žele ni da čuju za ovaj brend, ali ni obične smrtnice. Takođe, mlade sve više odustaju od bajkovitih venčanica brenda", kaže dobro obavešten izvor iz modnih krugova.

*ALT

Inače, i pre seksualnog skandala Džordžinu su optuživali da uspeh na modnoj sceni duguje Vajnštajnovim jakim vezama u filmskoj industriji.

Stručnjaci takođe predviđaju da brend neće preživeti bez njegovog novca i podrške.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.