Jeste ili nije homoseksualac: Georgina, konačno, o vezi sa Ronaldom

Verenica najboljeg fudbalera na svetu Kristijana Ronalda i majka njegovog najmlađeg deteta prvi put je otkrila detalje o njihovoj vezi. Iako se šuškalo da joj je bio neveran tokom trudnoće, Georgina Rodrigez veruje da između Ronalda i španske starlete nije bilo ničeg. Ovo je njena istina.

Životi poznatih | Super žena |
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

"Jedva smo se dogovorili oko imena za bebu. On je hteo da se zove Alana, ja sam htela ime Martina, pa smo se dogovorili da ih spojimo", rekla je ona.

Dvadesetdvogodišnja Georgina je od kraja 2016. godini u žiži javnosti.

Čim je priznala svoju vezu sa Ronaldom, ostala je bez posla u prodavnici u Madridu. Usledili su modni editorijali, ali i to je bilo kratkog daha, jer je ubrzo zatrudnela.

Ni sada kada je rodila ćerku Alanu Martinu ne namerava da radi, jer, kaže, potpuno želi da uživa u majčinstvu.

Foto: Getty
Foto: Getty

Georgina je pričom o njihovoj ljubavi zapravo "zatvorila vrata" za pitanja o Ronaldovoj seksualnosti, ali se navodi da je on stalno na klackalici između toga da je ženskaroš do toga da je homoseksualac. Čak se pominje i Irina Šajk kojoj je, navodno, plaćao pet godina da mu glumi devojku. Doduše, zaključak je da je malo verovatno da je ona to zaista radila zarad njegovog publiciteta.

"Deca su naša najveća radost. Čim se probudimo, izgrlimo ih i izljubimo", otkrila je Georgina u intervjuu za španski časopis "Hola" i dodala da su od rođenja svog biološkog deteta Kristijano i ona srećniji i zaljubljeniji.

Tako je ona opisala njihov odnos koji joj je, kaže, vratio veru u ljubav.

Za sve ostalo tvrdi da su neproverene glasine koje prate jednog od najboljih fudbalera svih vremena.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 997 sledeca idi na stranu