Tužna ispovest pevačice: "Zbog droge sam svakodnevno imala halucinacije..."

Pevačica i glumica Fergi je u jednom intervjuu javno govorila o svom problemu zavisnosti od droge, koji je počeo još u tinejdžerskom dobu.

Životi poznatih | Super žena |
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Četrdesetdvogodišnja pevačica Fergi je još od tinejdžerskih dana koristila psihoaktivne supstance.

Kako je problem postajao sve veći, pevačica je iskusila i niz zdravstvenih komplikacija, a u razgovoru za "Injuz" istakla je da je patila od halucinacija izazvanih korišćenjem "kristalnog meta".

"Patila sam od psihoze i demecije izazvane hemijskim putem. Halucinirala sam svakodnevno", bila je iskrena pevačica, kada su joj novinari postavili pitanje o zloupotrebi droge.

Potom je otkrila da je oporavak dugo trajao, sve dok šteštne supstance nisu u potpunosti nestale izašle iz njenog tela...

"Nakon što sam prestala da uzimam drogu, Bilo je potrebno godinu dana da se hemikalije u mom mozgu smire, kako bih prestala da viđam takve stvari", istakla je.

Foto: Getty
Foto: Getty

Fergi napominje da je u najtežem trenutku spoznala neke stvari koje joj predstavljaju veliko životno iskustvo.

"Stvar sa drogom je što vam ona pruža dosta zabave... sve dok ta zabava ne prestane. Ali znate šta, zahvaljujem se danu koji mi se desio. Zato što je to moja jačina, moja vera, moja nada za nešto bolje", kazala je.

Bivša članica grupe "Blek ajd piz" (Black Eyed Peas) je otvoreno govorila o korišćenju droge u nadi da će njena priča pomoći drugima.

Jednom je za magazin "Tajm" rekla da je zavisnost od droge bila "najteži dečko sa kojim je ikada morala da raskine".

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 999 sledeca idi na stranu