Aktuelno

Naslednica Kameron Dijaz: Slikanjem sam plaćala školovanje, sad biram uloge

Žena koju su mediji proglasili za jednu od najpoželjnijih, glumica Malin Akerman, otkrila je joj je danas teško da izađe iz senke koleginice Kameron Dijaz sa kojom je stalno porede.

Nedelja, 17.12.2017.

17:31

Izvor: Super žena

Naslednica Kameron Dijaz: Slikanjem sam plaćala školovanje, sad biram uloge
Foto: Getty

Podeli:

Plavuša švedskog porekla se pre deset godina, zahvaljujući ulozi smešne, zgodne mlade svrstala u svojevrsnu naslednicu holivudske glumice Kameron Dijaz.

Sada joj ja daleko lakše, ali kada govori o svojim počecima uvek napopinje kako se tokom školovanja slikala za razne modne editorijale.

"Nisam bila u svetu visoke mode, ali sam slikanjem plaćala školovanje. Snimala sam i reklame i pokušavala sam da se probijem u svet glume", rekla je Malin za "IN Magazin".

Zbog problema sa disleksijom ona ima teškoće u čitanju i tekst uči, kaže, trostruko duže od ostalih glumaca.

Ipak, dobra strana i njena prednost su što ona osim engleskog govori i švedski, francuski i italijanski.

"Rođena sam u Švajcarskoj, a odrasla sam u Kanadi gde sam pohađala francusku školu. Bivši muž mi je Italijan, pa sam naučila i njegov jezik", kaže Malin.

Iako zbog svog izgleda često dobija uloge "trofejnih supruga", trenutno glumi u popularnoj američkoj seriji "Milijarder", u ulozi uspešne i poslovne žene.

*ALT

Malin je posle 11 godina braka slobodan, a sve vreme je posvećena svom šestogodišnjem sinu.

Nedavno se i verila za glumca Džeka Donelija.

"Našla sam gospodina. Volimo se i srećna sam s njim. On bi mogao da bude zadnji, našla sam pravog", napisala je svojim fanovima.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare