Aktuelno

Dokaz da kilogrami nekima dobro stoje: Ove zvezde su se ugojile i izgledaju sjajno

Nakon ere mršavosti koja je zavladala među poznatim ličnostima, mnoge zvezde su odlučile da povrate kilograme. I izgledaju sjajno.

Utorak, 26.12.2017.

15:22

Izvor: Super žena

Dokaz da kilogrami nekima dobro stoje: Ove zvezde su se ugojile i izgledaju sjajno
Foto: Getty

Podeli:

Mršav izgled i konfekcijski broj 0 su tokom prethodne decenije bili simbol lepote u Holivudu, a u poslednjih nekoliko godina, nakon promovisanja bujnih oblina, stvari su počele da se menjaju.

Tako su mnoge selebriti dame zaboravile na iscrpljujuće dijete i posvetile se zdravoj ishrani. Kako je njihova kilaža rasla, tako su one dopile i ženstvene obline.

U nastavku vam otkrivamo o kojim damama je reč.

Hilari Daf

*ALT

Osećam kao da previše vremena potrošim misleći o svom izgledu. Ovo je telo koje imam. Imam atletsku građu i ponosna sam na njega, kazala je glumica 2014.

Paris Hilton (2002. i sada)

*ALT

Srećna sam sa svojom kilažom, rekla je u jednoj emisiji 2002. godine i dodala: Osećam se zdravo, samo pravim pametne izbore.

Kira Knajtli (2001. i sada)

*ALT

Britanska glumica je kazala da nikada ne vežba i da njena promena težine je prirodna. Sama pomisao na dijetu čini da poželim da pojedeme čips i sladoled, i mrzim da idem u teretanu, bila je iskrena Kira u jednom intervjuu u 2014.

Lindsi Lohan (2009. i sada)

*ALT

Vraćajući se u prošlost, Lindsi je rekla da je za njenu vitku figuru zaslužan naporan raspored. Tačno je da sam naporno radila prošle godine kada sam snimala Herbie i nisam vodila previše računa o sebi, opravdala je preteranu mršavost glumica.

Denis Ričards (2013. i sada)

*ALT

Glumicu su pre četiri godine siv kritikovali zbog mršavosti i nezdravog izgleda. Imam veoma zdrav način života i stalno sam zauzeta, rekla je tada u svoju odbranu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare