Aktuelno

Ana objavila selfi, pa dobila kritike: Zašto to sebi dozvoljavaš, a imaš milione?

Bivša teniserka Ana Ivanović objavila je na svom profilu na Instagramu selfi-fotografiju, ne sluteći da će zbog jednog detalja biti iskritikovana.

Četvrtak, 11.01.2018.

16:38

Izvor: Super žena

Ana objavila selfi, pa dobila kritike: Zašto to sebi dozvoljavaš, a imaš milione?
Foto: Guliver / Photo Cover

Podeli:

Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger obožavaju da vode zdrav i lep život, ispunjen stalnim putovanjima i sportom.

Nekadašnja teniserka nam redovno pokazuje kako ona i suprug provode zajedničke trenutke, a nedavno nam je na Instagramu otkrila i da Švajni voli da igra golf.

Dok se nemački fudbaler zabavljao lopticom, Ana je slobodno vreme iskoristila za pravljenje fotografija, te je napravila selfi koji je ubrzo okačila na svoj profil,

Naša sportistkinja nasmejanog lica gleda pravo u kameru, a pored njene lepote, mnogi su primetili jedan detalj koji im se nije dopao, posebno pripadnicama lepšeg pola.

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Naime, njeni nokti nisu baš bili u sjajnom izdanju, jer je lak izbeledeo i skinuo se. I dok Ana ne mari za to, postoje i oni koji su kritikovali da nije lepo što ne neguje svoje nokte, pogotovo znajući da ima milione.

Ima i onih koji su je branili.

"Mislim da je poslala poruku da neke stavke poput laka na noktima apsolutno nisu bitne. Njen osmeh sve govori. Nije ćorava da ne vidi kakav joj je lak. Nego, žene, prosto ne praštaju", napisala je jedna obožavateljka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.