Aktuelno

Prve slike: Opčinila muzičara, sve ljubavne pesme posvećene njoj

Iako su vezu potvrdili krajem godine glumica Dakota Džonson i muzičar i frontmen benda "Coldplay" nikada nisu viđeni zajedno. Ovog vikenda paparaci su ih snimili kako razmenjuju nežnosti u klubu u Malibuu.

Nedelja, 14.01.2018.

12:13

Izvor: Super žena

Prve slike: Opčinila muzičara, sve ljubavne pesme posvećene njoj
Foto: Getty

Podeli:

"Dovezli su se u njegovom džipu do ekskluzivnog Soho restorana koji je rezervisan samo za VIP ličnosti. Kada je ugledala fotografe, glumica je počela da skriva lice, ali bilo joj je uzalud jer su ih svi već svi prepoznali", rekao je za strane medije izvor koji se našao u blizini.

Par je uživao dva sata u restoranu, a zatim su otišli prema Krisovoj kući.

"Kris je zaljubljen u Dakotu. Šalje joj stalno svoju muziku, stihove jer ga zanima njeno mišljenje, a često i piše o njima. Ovo nije samo obična afera, već iskrena ljubav", rekao je izvor blizak pevaču.

Dakota je 2016. prekinula dvogodišnju vezu sa manekenom Metjuom Hitom, a Kris je poznat po braku sa glumicom Gvinet Paltrou sa kojom ima ćerku Apple i sina Mosesa.

@dakotajohnson #dakotajohnson #chrismartin #coldplay 😍😍💖💖❤️❤️✨✨😱

Објава коју дели ✨Dakota Johnson Fan 🇲🇽✨ (@dakota_mex) дана

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare