Aktuelno

Glumica napravila od života latinoameričku seriju

Atraktivna zavodnica i glumica i model Olivija Mun demantovala je glasine da je u vezi sa Krisom Patom. Čak je na Instagramu objavila poruku koju je poslala njegovoj bivšoj ženi Ani Faris.

Ponedeljak, 22.01.2018.

19:01

Izvor: Super žena

Glumica napravila od života latinoameričku seriju
Foto: Getty

Podeli:

Naime, Prat i Farisova su prošle godine objavili da se razvode posle osam godina braka. I dok je Ana krenula dalje i u vezi je sa snimateljem Mihaelom Baretom, pojavile su se i sa druge strane glasine da se Kris tajno viđa sa Olivijom.

*ALT

Ali, brineta je rešila da tračevima stane na put. Odlučila je da se lično obrati Ani. "Inače se ne obazirem na tabloidne priče, ali s obzirom na to da se znamo, htela sam da ti kažem da je priča o meni i Krisu laž, ima nula odsto istine. Sigurna sam da već znaš da je to izmišljotina ili te možda nije ni briga", napisala je Oliviija Ani, koju je njena poruka oduševila.

Usledio je i odgovor: "O moj bože, ovaj grad je lud. Jako lepo od tebe, volim te. Inače, da si mu ti nova, bila bih oduševljena. Nadam se da se uskoro vidimo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare