Bivša cimerka Melanije Tramp otkrila njene tajne

Bivša cimerka Melanije Tramp, Viktorija Silvsted, prisetila se kako je bilo živeti sa njom u Parizu.

Životi poznatih | Super žena |
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Šveđanka Viktorija Silvsted je devedesetih godina bila novo lice u svetu mode, te je zajedno sa Melanijom osvajala modnu industriju. Njih dve su živele zajedno na šestom spratu zgrade smeštene u samom srcu Pariza, nedaleko od čuvene katedrale Notr Dam.

Viktorija je nazvala Melaniju "savršenom cimerkom", kazavši da je bila veoma čista i uredna.

"Mislim da ne bih dobila bolju cimerku", dodala je.

Prema priči manekenke, njih dve su se zabavljale kuvajući u domu, a pravile su jednostavne obroke, poput salate od tunjevine. Svoje telo su održavale trčanjem i penjanjem po stepenicama u zgradi.

"Imale smo stepenice, a ne lift, pa smo morale dosta da prelazimo gore-dole. Kao model, morate da budete aktivni", ističe Viktorija.

Foto: Getty
Foto: Getty

Silvstedova, koja je rođena u Švedskoj, okriva da je Melanijin idol bila legendarna glumica Sofija Loren.

"Sećam se da mi je jednom prilikom rekla: Jednog dana volela bih da budem kao Sofija Loren. Očigledno ona je bila njena ikona stila."

Viktorija i Melanija su se ubrzo preselile u Njujork. Silvstedova je 1997. ponela titulu "Playboy playmate of the year", pre nego što je postala zvezda brenda "Guess".

Švedski model je pomno pratila Melaniju Tramp i smatra da ona radi odličan posao prve dame, te je dodala da su neke kritike nepoštene.

"Šta god da se događa oko nje, ona je smirena."

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 76 sledeca idi na stranu