Aktuelno

Nikad zavodljivije: Sestre Kardašijan pozirale u vešu i istakle svoje obline

Sestre Kardašijan-Džener udružile su se u najnovijoj kampanji brenda Kelvin Klajn.

Utorak, 23.01.2018.

11:22

Izvor: B92

Nikad zavodljivije: Sestre Kardašijan pozirale u vešu i istakle svoje obline
Foto: Promo

Podeli:

Pet sestara Kardašijan-Džener poziralo je zajedno za najnoviju kampanju američkog brenda Kelvin Klajn.

Kao što se i očekivalo, glavna zvezda je 37-godišnja starleta Kim Kardašijan, koja je pozirala u belom grudnjaku i slip gaćicama.

Njene sestre Kortni i Kendal Džener su se odlučile za donji veš i farmerice, te su dokazale da ponekad manje znači više.

Foto: Promo

Na fotografijama se pojavljuje i njihova trudna sestra, dvadesetogodišnja Kajli, koja je prethodnih nekoliko meseci izbegavala pojavljivanje u medijima. Ona je stomak prekrila na svakoj slici, te mnogi smatraju da je mlada rijaliti-zvezda bila u početnom stadijumu trudnoće.

Za razliku od nje, tridesettrogodišnja Kloi, koja očekuje bebu sa košarkašom Tristanom Tompsonom, nije skrivala svoje drugo stanje.

Foto: Promo

Kampanja za sezonu proleće/leto 2018. godine predstavlja koncept pod nazivom "My Calvins" koji stavlja porodicu u centar i pokazuje jedinstvo između jakih invidua.

Ova kampanja je pokrenuta u novembru prošle godine, a u okviru nje su se pojavljivale mnoge poznate ličnosti, poput dece Sindi Kraford, Kaje i Prislija Gerbera.

Foto: Promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.