Aktuelno

Holivudska zvezda veruje da će njene ćerke promeniti svet

Holivudska glumačka zvezda Anđelina Džoli ubeđena je da će njene tri ćerke Šajlo, Vivijen i Zahara promeniti svet. Od malena ona ih uči da samo muškarci i žene, zajedno, mogu da urade ono najbolje za čovečanstvo.

Nedelja, 11.02.2018.

11:10

Izvor: Super žena

Holivudska zvezda veruje da će njene ćerke promeniti svet
Foto: Getty

Podeli:

Bez ikakvog projekta u najavi, promocije ili skandala Ađelina je pozirala za martovsko izdanje magazina "Elle".

Šestorstruka mama iskoristila je priliku da još jednom podseti koliko je rodna ravnopravnost važna, kao i da objasni čemu to ona uči svoje ćerke Vivijen, Šajlo i Zaharu. Iako je u poslednje vreme osporavana zbog sve glasnijih najava da će Šajlo promeniti pol, iako je tek devojčica od 11 godina, Anđelina se nije posebno osvrnula na te natpise.

Objasnila je da svoju decu uči da će muškarci i žene zajedničkim snagama promeniti stvari i učiniti da ovaj svet bude bolje mesto za život.

"Često govorim ćerkama da ono što ih izdvaja je ono što su spremne da uradi za druge. Svako može da se našminka i lepo obuče. Srce, duša, um to je ono što nas međusobno razlikuje. Učim ih da spoznaju ko su i da se za to bore, da se jasno zauzmu za sebe same", rekla je Anđelina.

Glumica je rekla i da deci ponavlja koliko je važno da se bore za slobodu i prava, a i da se saosećaju sa onima koji imaju manje.

Sa njima, objašnjava, treba da nauče i da dele.

"Žene pre nas su se jako snažno borile da bismo bile gde smo danas. I svaki trag, doprinos i najmanji, sve se računa. Od svakodnevnih običnih stvari, do snažnih političkih borbi", rekla je oskarovka u izdanju koje je delimično posvećeno i predstojećem 8. martu.

Ona nije propustila priliku da kaže i da je u svom dugogodišnjem humanitarnom radu itekako primetila koliki napredak je učinjen za položaj žena u nerazvijenim delovima sveta.

❤️❤️❤️

Објава коју дели Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) дана

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare