Aktuelno

Kao da to nije ništa: Novopečena mama u izlasku deset dana posle porođaja

Kajli Džener samo deset dana od rođenja ćerkice Stormi izašla je na kafu sa najboljom prijateljicom Jordin Vuds. Drugarice su šetale po ulicama Los Anđelesa, a na njenom telu nije bilo znakova trudnoće i porođaja. Rijaliti zvezda izgledala je kao u svojim najboljim danima.

Ponedeljak, 12.02.2018.

12:01

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Kao što je dvadesetogodišnja rijaliti zvezda uspešno krila trudnoću, sada bi sa ovakvim izgledom mogla da prođe i kao da nije rađala.

Nije se mnogo skrivala, već se naprotiv utegla u biciklističke koje njena sestra Kim sve češće promoviše u javnosti. Zanimljivo je da je njeno pojavljivanje izgledalo kao da je prošla kroz modni vremeplov, jer je model biciklističkih uparila i sa torbom oko struka, pa je sve bilo zaista u stilu devedesetih.

Iako su paparaci željno iščekivali da će se pojaviti i mala Stormi, društvo joj je pravila samo drugarica.

Kako prenosi "Daily mail" Kajli ima profesionalnu pomoć, babicu koja brine o njenoj bebi uz njen nadzor, jer ona i njen izabranik Travis Skot ne žive zajedno.

"Njihovi odnosi su sasvim u redu, samo se još nisu odlučili na taj korak. Travis ima svoju kuću, a zajedno odgajaju ćerku", rekao je za "People" izvor blizak novopečenim roditeljima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare