Aktuelno

Glumica smršala 28 kg nakon trudnoće, pa otkrila bizaran trik za gubitak težine

Američka glumica Blejk Lajvli otkrila je neobičnu tehniku za mršavljenje koja joj je pomogla da skine postporođajne kilograme.

Utorak, 13.02.2018.

15:19

Izvor: Super žena

Glumica smršala 28 kg nakon trudnoće, pa otkrila bizaran trik za gubitak težine
Foto: Getty

Podeli:

Tridesetogodišnja glumica Blejk Lajvli je u oktobru mesecu 2016. godine po drugi put postala majka. Ona je rodila zdravu devojčicu, kojoj je dala popularno ime Ines.

Blejk je brzo počela da puni novinske stupce, da se pojavljuje na mnogim holivudskim žurkama i osvojila sve savršenim izgledom.

Ipak, supruga Rajana Rejnoldsa nije bila zadovoljna oblinama koje je dobila u trudnoći, te je sve vreme nakon porođaja aktivno trenirala.

Nedavno se pohvalila postignutim rezultatima na Instagramu, kada je sa svojim pratiocima podelila fotografiju sa treninga.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Blejk je tako u uskom sportskom grudnjaku i helankama, pokazala savršene tonirane mišiće stomaka, a potom otkrila na koji način je uspela da izgubi kilograme.

Kako kaže motivaciju je pronašla, ni manje ni više, nego na Instagramu.

"Izgleda da možeš smršati 28 kilograma koje si nabacio u trudnoći, tako što ćeš skrolovati Instagramom i pitati se zašto ne izgledaš kao svi ti bikini modeli", započela je Lajvi.

*ALT

Holivudska zvezda je potom dodala da je ipak mršavljenje bio naporan i dugotrajan proces za nju.

"Čak 10 meseci sam dobijala na težini, a 14 mi je trebalo da smršam. Osećam se veoma ponosno", pohvalila se Rajanova supruga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare