Aktuelno

Megan Markl nikako ne može da se oslobodi ove navike

Da li ste primetili da buduća princeza Megan Markl stalno dodiruje svoju kosu? Ekspeti za govor tela su pokušali sa objasne šta ova neobična navika zapravo znači.

Utorak, 20.02.2018.

15:19

Izvor: Super žena

Megan Markl nikako ne može da se oslobodi ove navike
Foto: Getty

Podeli:

Od kada se verila sa princom Harijem, Megan Markl je postala jedna od najpopularnijih osoba u svetu poznatih, posebno u Britaniji. Paparaci lepu glumicu prate na svakom koraku, modni magazini se bave njenim stilom, ali i ponašanjem.

Jedna stvar koju su mnogi primetili je činjenica da Megan uvek dodiruje svoju kosu, piše "Godd Housekeeping". Iako je na prvi pogled ovo obična navika, ona ima dublji značaj, potvrđuju stručnjaci za govor tela.

*ALT

"Neki ljudi dodiruju svoju kosu, prolaze prstima kroz nju i igraju se pramenovima, kao vid psihološkog smirenja. Obično to rade kada se osećaju neprijatno ili se nalaze u stresnoj situaciji," ističe Blanka Kob, stručnjak za govor tela.

Iako bi mnogi pomislili da je reč o običnom pokretu koji Megan Markl pravi, Blanka otkriva da to ima dublji značaj:

"Megan dira svoju kosu tokom i tokom svih velikih događaja na kojima se pojavljuje – poput objavljivanja veridbe i prvog zvaničnog pojavljivanja sa princom Harijem u Notingemu."

*ALT

Prema mišljenju sturčnjaka, u ovim situacijama Megan dodiruje kosu, dok je glava spuštena blago kao zemlji.

"Ponekad kada imate previše pažnje možete spustiti glavu ka dole, kao način da zaštite sebe", zaključuje Blanka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare