Aktuelno

Težak razvod u toku? Kome će pripasti dete, a kome milioni

Ako je suditi po pisanju britanske štampe pevačica Šeril Kol i njen deset godina mlađi partner Lijam Pejn su pred razlazom. Ono oko čega se među njima sada "lome koplja" su starateljstvo nad sinom i raspodela njegovih 54 miliona funti.

Sreda, 21.02.2018.

12:36

Izvor: Super žena

Težak razvod u toku? Kome će pripasti dete, a kome milioni
Foto: Cover/Guliver

Podeli:

Bivši član grupe "One Direction", navodno je već konsultovao advokate i u toku su pregovori kako bi on mogao da zaštiti svoju imovinu.

Par je živeo u vanbračnoj zajednici nepune dve godine, a u martu 2017. postali su roditelji malog dečaka kome su dali ime Bear.

Ipak, idilična ljubav koja je u magnovenju započela još pre deset godina sada nije položila najteži test.

Njih dvoje su sve ređe izlazili zajedno, mladi muzičar je imao nastupe, a prelepa Šeril je uglavnom čuvala dete.

*ALT

"Ne pogađaju me glasine i pitanja da li mi je teško. Ništa mi nije teško", rekla je kratko i dvosmisleno odgovorila na pitanje novinara kako se oseća ovih dana.

Natpise o razlazu nije ni potvrdila ni demantovala, a za dalje komentare nije bila dostupna, jer je žurila da bodri Lijama na nastupu na probi dodele Brit nagrada.

Neimenovani izvor za "The Sun" je rekao da bi Lijam voleo da ostanu zajedno, ali da se zvaki slučaj raspitivao o pravnim procedurama.

*ALT

"Njihova veza je već duže na klimavim nogama, pa Lijam samo preduzima mere predrostrožnosti. Ali, nema pretvaranja. Njima stvarno debelo škripi", rekao je neimenovani izvor koji je naveo i da se svi nadaju da do konačnog razlaza neće doći.

Najviše zbog dečaka koji tek treba da napuni godinu dana i koji je kruna njihove ljubavi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare