Aktuelno

Tek u sedmoj deceniji slikala se za "Plejboj", oseća se zavodljivije nego ikad

Na svom Instagram profilu glumica Džejn Sejmur pohvalila se novim fotografijama. Iako je pre nekoliko dana napunila 67 godina, tek sada se slikala za magazin "Playboy".

Četvrtak, 22.02.2018.

13:11

Izvor: B92

Tek u sedmoj deceniji slikala se za
Foto: Getty

Podeli:

Džejn kaže da je ponudu prihvatila bez imalo razmišljanja:

"Oduševljena sam što napokon mogu da podelim sa svima nedavno snimljene fotografije u mom domu za poznati magazin".

Uz set fotografija ona je govorila o svom životu i činjenici da se sada oseća seksipilnije nego ikad pre u svom životu.

"Danas se osećam više seksi nego kada sam bila mlađa. Tada sam mislila da moram da se osećam seksi, ali nisam znala šta je to. Sada osećam slobodu i što bi moj otac rekao, danas mi je prijatno u svojoj koži", priznala je glumica vanvremenske lepote i šarma kojoj se decenijama dive podjednako i muškarci i žene širom sveta.

A post shared by Jane Seymour (@janeseymour) on

Foto: Getty

Priznaje da joj i danas prilaze muškarci čak i duplo mlađi od nje.

O tom fenomenu kaže da joj vrlo laska:

"Nemam nameru nikome ništa da dokazujem, jer u većini slučajeva, u ovim godinama, za muškarce postaneš nevidljiva. Ljudi mi često govore da sam poput ptice feniks, ali ja im kažem da nisam, već da sam imala jak uticaj svoje majke tokom odrastanja. Svi mi imamo izazove, a prirodni instinkt je zatvoriti sve prilaze srcu i ne dopustiti nikome da ti se približi. Ali, morate da budete otvoreni. To leči i samo tada ćete biti magnet za druge".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.