Aktuelno

Pevačica se pohvalila oblinama: "Nema više dijeta, ponosna sam na svoje telo"

Pop zvezda Demi Lovato je godinama vodila bitku sa bulimijom. Iako je ovaj poremećaj ostavio posledice na njeno zdravlje, pevačica je konačno uspela da prihvati svoje telo i usvoji zdrave navike.

Četvrtak, 22.02.2018.

14:17

Izvor: Super žena

Pevačica se pohvalila oblinama:
Foto: Getty

Podeli:

Američka pevačica Demi Lovato objavila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj pokazuje svoje "jake", ali lepo oblikovane butine, a potom objasnila kako doživljava svoje telo.

"Ovo su, kako ih ja zovem, butine zbog kojih više neću ići na dijetu. Ponosna sam na njih", glasila je poruka.

Njeni pratioci su sa oduševljenjem komentarisali fotku, poručivši joj "da su joj obline prelepe", "da je predivna i da je treba da nastavi tako da razmišlja".

Inače, u januaru mesecu ove godine Demi je u jednom intervjuu otkrila celim svetom kako izgleda njen oporavak posle ove bolesti.

"Učim da volim svoje telo, a to je životni izazov. Lečenje od poremećaja ishrane je najbolje putovanje mog života. Prestala sam sa dijetom i dodala malo kilograma, ali sam sada srećnima zato što ne uskraćujem sebi određenu hranu i ne stidim se toga", istakla je hrabra pevačica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare