Aktuelno

Tvrdi, a drugi ne poriču: "Postajem sve zavodljivija kako mi se bliži 40. rođendan"

Karijeru je izgradila na reklamiranju kupaćih kostima i veša, sada britanska manekenka Keli Bruk kaže da kako joj se približava ulazak u petu deceniju oseća sve više samopouzdanja. Ne oseća više pritisak da mora da bude savršena i uživa u svim životnim zadovoljstvima.

Sreda, 28.02.2018.

09:37

Izvor: B92

Tvrdi, a drugi ne poriču:
Foto: Getty

Podeli:

"Prihvatila sam činjenicu da starim i da ne moram da izgledam savršeno. Sada puno više radim na dnevnim emisijama na TV-u, a manje snimam u kupaćim kostimima. Jednostavno, menjam se, a pokušavam da izgledam najbolje. Samo što sve to sada radim bez pritiska i sa mnogo više zadovoljstva", iskreno je objasnila tridesetosmogodišnja Keli Bruk, čije raskošne obline obožavaju milioni širom sveta.

Foto: Getty

Tvrdi da ne ide u teretanu, a formu održava trčanjem.

Velika motivacija joj je i tridesetdvogodišnji dečko Džeremi Parisi.

"On me tera da trčim i stvarno me motiviše. Ali, na nekom lepom popodnevnom svetlu, dok stojim na plaži u bikiniju - mislim da uopšte ne izgledam loše za ženu koja ima skoro 40 godina", dodala je seksi Britanka.

Foto: Getty

Inače, Keli je često osporavana, ali je i obožavana upravo zbog oblina. Više puta je bila proglašena za najlepšu Engleskinju, a stručnjaci za anatomiju Teksaškog univerziteta utvrdili su istraživanjima da je savršena žena najbliža upravo njenom izgledu.

Naime, Keli se sa svojim merama 86-61-86, perfektnim tenom i dugom prirodnom kosom uklopila u svaku kategoriju savršenstva.

Foto: Getty

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare