Šeril Kol otkrila da li je zaista ostavila supruga

Pevačica Šeril Koul pakuje kofere i uskoro odlazi u Ameriku. I jedanaestomesečni Bear će biti sa njom, ali ne i njen izabranik Lijam Pejn.

Životi poznatih | Super žena |
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Britanka je objasnila da ne ostavlja Pejna, već, kako ekskluzivno saznaje "Miror", odlazi da bi se posvetila snimanju i produkciji svog novog albuma.

Njena adresa narednih meseci biće u Njujorku, gde ima sve uslove da unapredi svoju muzičku karijeru.

Iako su poslednjih nedelja bile sve glasnije priče da ona i Lijam nisu u dobrim odnosima i da on čak ide i kod advokata sa kojima se savetuje o podeli imovine, par je nesklad demantovao nedavnim zajedničkim pojavljivanjem na dodeli "Britiš avords".

Bio je to njihov zajednički nastup, na kome su razmenjivali nežnosti i pokazali da im veza ni posle dve godine zajedničkog života nije u krizi.

Foto: Getty
Foto: Getty

"Trudiće se da što više usklade obaveze i da Lijam što češće boravi u Njujorku. Za njihovo dete važno je da oba roditelja budu s njim što češće, a njemu je ovo prvo putovanje u inostranstvo", rekao je izvor za "Mirror".

Inače, glasine o razvodu, svađama bile su samo vrh ledenog brega jer je Šeril navodno zamerala Lijamu što veoma malo vremena provodi sa njihovim sinom.

"Gluposti, mi smo zaposleni imamo svoje karijere i moramo da radimo. Ne sekiram se zbog tih priča o razlazu", rekla je nedavno Šeril.

Foto: Getty
Foto: Getty

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 69 sledeca idi na stranu