Iza popularne scene krije se njena istinska porodična drama

"U stvari ljubav" je film kome se i posle 15 godina obožavaoci rado vraćaju. A glumica Ema Tomson otkrila je da se iza njene verodostojne scene bolnog razgovora sa mužem krio njen lični poraz. U tom trenutku suprug Kenet Brana varao je sa koleginocom Helenom Bonam Karter.

Životi poznatih | Super žena |
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Kada junakinja filma "U stvari ljubav" priča o tome kako je pred Božić našla zlatnu ogrlicu koju nije ona dobila, pita muža da li je u pitanju samo nakit, nakit i seks ili nakit ljubav, Ema je zapravo prepričavala dijalog iz svog života.

"Scena je toliko ubedljiva jer je za mene lična. Moj junakinja govori svesno o prevari svog muža, a ja sam to isto doživljavala. U tom trenutku moje srce je bilo veoma, veoma tužno. Bila sam slomljena", rekla je Ema za "Daily Mail".

Priznaje i da je njen brak sa Kenetom Branom završen kada je on započeo aferu sa Bonam Karter.

"Poznat mi je osećaj kada imate izneveran očekivanja", rekla je glumica.

Foto: Getty
Foto: Getty

Helena i Brana navodno su svoju vezu započeli 1994. godine na setu filma "Frankenštajn", a njihova romansa je potrajala narednih pet godina.

"Pomalo smo lude i nismo modno osvešćene. Možda nas je zato Ken obe voleo. Ona je divna žena", dodala je za koleginicu s kojom je prvi put igrala 1992. u filmu "Howard’s End".

Britanski omiljeni filmski par glumica Ema Tomson i glumac i reditelj Kenet Brana okončali su svoj brak posle pet godina.

"Razvod se dogodio davno. Ne možete se držati nečega takvog. Nemam energije za to. Helena i ja smo se pomirile pre mnogo godina", otkrila je Ema u emisiji "Ellen DeGeneres Show", priznajući da je nakon razvoda patila od depresije.

Ona je tugu dugo nosila u sebi, a sve je protočila u filmske uloge i scenario za ostvarenje "Razum i osećajnost" tokom čijeg snimanja se upoznala sa drugim mužem Gregom Vajzom s kojim ima ćerku Gaju i usvojenog sina Tindija iz Ruande.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 69 sledeca idi na stranu