Aktuelno

Isplivali novi detalji hapšenja: Problematična glumica pretila policiji

Kada je američka glumica Heder Loklir, najpoznatija po ulogama u sapunicama "Dinastija" i "Melrouz plejs", uhapšena zbog nasilja u porodici, čitav svet je ostao šokiran ovim vestima. Sada su isplivali novi detalji koji dokazuju da ona ima veliki problem sa alkoholom.

Četvrtak, 08.03.2018.

16:13

Izvor: Super žena

Isplivali novi detalji hapšenja: Problematična glumica pretila policiji
Foto: Getty

Podeli:

Američka glumica Heder Loklir nedavno je uhapšena je zbog nasilja u porodici i svađe sa predstavnicima zakona u svom domu u Kaliforniji.

Ona se već šesti put leči od alkoholizma, a nakon ovog incidenta ona je napravila novi, i verovali ili ne, zbog toga je ponovo uhapšena.

*ALT

"TMZ" tabloid piše da je pedesetšestogodišnja glumica, nakon što je pretukla svog partnera i odgrizla mu deo nosa, pretila policiji da će otvoriti vatru na njih.

"Upucaću vas iz pištolja ako još jednom dođete u moju kuću".

Nakon problema koji je eskalirao, policija je utvrdila da ona ima egistrovani pištolj još od 1985. godine, međutim on još uvek nije pronađen.

Zvezda serije "Dinastija" se trenutno nalazi na lečenju od alkoholizma, i 13. marta će morati da se pojavi na sudu zbog ovog incidenta.

Podsećamo, pre samo nekoliko dana Loklirova se posvađala sa svojim dečkom Krisom Hajzerom, a potom se i potukla sa njim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare