Aktuelno

"Srećna sam što ću roditi dečaka, svetu su neophodni divni muškarci"

Zavodljiva Eva Longorija sada je najsrećnija trudnica na svetu. Čini se da ne može da sakrije sreću što je u 42. godini ostala u drugom stanju, ponosno radi, šeta i uživa u iščekivanju svog dečaka koji će uskoro doći na ovaj svet.

Sreda, 14.03.2018.

08:55

Izvor: Super žena

Foto: Getty

Podeli:

"Moj sin biće okružen jako snažnim, obrazovanim, moćnim ženama i mislim da je važno da vidi takve uzore u svom životu da bi znao i da ih podrži u budućnosti i oda im počast kakvu zaslužuju sve žene. Svetu su potrebni jaki i plemeniti muškarci", napisala je Eva Longorija na društvenim mrežama.

Glumica je dodala i da već sada uživa sa svojim sinom i da se u drugom stanju oseća osnaženo i moćno.

*ALT

Longorija je od 2016. u braku s Hoseom Bastonom, medijskim mogulom, vlasnikom "Televise", najveće medijske kompanije u Latinskoj Americi.

"Čini me veoma srećnom i moj muž mi se divi što ću raditi do poslednjih dana trudnoće. Završavamo romantičnu komediju Overboard i cela ekipa je jako srećna", rekla je stranim medijima popularna Eva, koja još nije odabrala ime za sina, ali je najavila da će biti "dugačko i u skladu sa njenim poreklom".

*ALT

Evi će ovo biti prvo dete, a Baston već ima troje dece iz prethodnog braka.

Glumica je i tu zablistala, jer kaže da je jako srećna i što je maćeha tako divnoj deci.

Kada su zajedno, veoma im je zabavno i svih troje su dobra i poslušna deca koja sa radošću iščekuju mlađeg brata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare