Šuška se: Starleta se razvodi jer ne može da kontroliše njegove izlive besa?

Ponovno su se pojavile glasine da se Kim Kardašijan i Kanje Vest razvode. Strani mediji pišu da je rijaliti zvezdi dosadilo da kanališe njegove ispade, izlive besa i ljubomore. S druge strane, gotovo istovremeno pojedini američki mediji navode i da je kamen spoticanja - četvrto dete.

Životi poznatih | Super žena |
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

"Život s njim je težak. Uopšte ne pomaže oko dece, stalno je neraspoložen, postao je zavisan od tableta bez kojih više ne funkcioniše, a otkako se Čikago rodila ispadi su sve češći. Uz to on je sve vreme nenormalno kontroliše", ispričao je izvor za TMZ.

Ipak, ovim glasinama ne ide u prilog njeno ponašanje u javnosti.

Naime, tokom nedavne posete Japanu starleta je promovisala njegovu novu kolekciju "Yeezy" . Pošto je bilo onih kojima se modeli nisu dopali, odmah je odgovorila da je Kanje dizajnirao samo cipele jer "nije imao inspiracije za dizajniranje odeće".

A post shared by Elle Magazine (@elleusa) on

"Mislim da ne bih mogla podneti više od četvoro dece. Moj raspored je prenatrpan, a smatram da bi u svakom braku žena trebalo i mužu da pokloni malo pažnje kao i deci. Srce mi je sada puno, videćemo šta će biti u budućnosti", iskreno je priznala.

A Kim je gotovo istovremeno sa ovim pričama osvanula i na naslovnoj strani američkog magazina "El".

"Moja prva naslovnica", pohvalila se Kim slikom na Instagramu.

Časopis je svojim čitaocima ponudio i lične naslovne strane s porukama koje im šalje Kim, a na svim fotografijama ona izgleda zanosno.

A post shared by Elle Magazine (@elleusa) on

U intervjuu starleta je rekla da su ona i Kanje savršen balans.

"Mi smo savršeni balans. On je mene naučio kako još više da izražavam svoje mišljenje, a ja njega kako da bude mirniji", kratko je opisala brak s reperom.

Kim i Kanje su godinama bili prijatelji.

Ljubav je planula 2012. godine posle raspada njenog 72 dana dugog braka sa košarkašem Krisom Hemfrisom.

A post shared by Elle Magazine (@elleusa) on

Foto: Getty
Foto: Getty

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 66 sledeca idi na stranu