Aktuelno

Manekenka koja nikad ne nosi veš: Sad se skroz obnažila za muža i fanove

Retke su prilike kada se manekenka Emili Ratajkovski slika, a da je obučena. Ili da uz odeću nosi i veš. Sada je objavila svoje nove gole slike sa luksuznog medenog meseca koji je provela u pustinji sa mužem. I svet je ostao šokiran.

Ponedeljak, 19.03.2018.

19:00

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Njena obnažena izdanja sustižu jedna drugo i naprosto je nemoguće koliko Emili ume sebe da stavi u prvi plan i isprovocira milionsku publiku.

Naime, posle nedavne vožnje u kolima bez veša koju je zabeležila, sada je objavila i sliku koju je napravio njen suprug Sebastijan Ber Meklard.

*ALT

Od svega, ona je na sebi imala samo šešir.

"Za njegov lajk", napisala je, a dobila i više od milion.

Dvadesetšetogodišnja Emili i deset godina stariji Sebastijan venčali su se 23. februara posle kratke veze.

Venčanje je bilo gotovo u tajnosti, samo su se "registrovali" kod matičara, bez zvanica, skupocenih odela, venčanice....

Ali zatim su otišli na medeni mesec usred pustinje, gde noćenje u hotelu košta oko 8.000 dolara.

A post shared by sky NYC (@thechicchicsagency) on

Inače, Emili Ratajkovski je manekenka koja je karijeru izgradila na lascivnim, provokativnim i golim slikama koje objavljuje gotovo svakodnevno.

Kao da joj je to malo, pa i na formalnim dešavanjima i zvaničnim slikama ona gotovo nikad ne nosi veš, makar brushalter, pa je prepoznatljiva po svom bujnom, prirodnom poprsju.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.