Aktuelno

Pevač konačno priznao: "Sa njom je život neviđena borba"

Posle intenzivnih novinskih napisa poslednjih meseci, nagađanja, njene odluke da se na nekoliko meseci preseli u Ameriku - muzička zvezda Lijam Pejn konačno je progovorio o svom odnosu sa suprugom Šeril Kol. I priznao je da mu nije lako, ali da se zbog njihovog jednogodišnje sina trudi da njihov brak opstane.

Sreda, 21.03.2018.

13:57

Izvor: Super žena

Pevač konačno priznao:
Foto: Getty

Podeli:

"Borba je to. Velika", tako je opisao svoj odnos sa Šeril, dodavši da među njima ima i tenzija.

Kako piše "San" dvogodišnja romansa sada je u krizi, a "ES magazin" navodi da je nekadašnji pevač grupe "One Direction" rekao i da među njima ne cvetaju ruže.

"Imamo mi svoje borbe. Sigurno ne mogu da kažem da je među nama sve savršeno. Prolazimo razne izazove kao i svaka veza i svaki odnos između dvoje odraslih ljudi, ali smo porodica. Sve delimo i to mi je najvažnije", rekao je navodeći da on ne poznaje nijedan par koji nije imao slično iskustvo.

*ALT

Iako je prošlog meseca bilo navoda da Šeril ne može da izdrži sve njegove obaveze zbog solo karijere, i da je to bio kamen spoticanja u njihovom odnosu, Pejn tvrdi drugačije:

"Ne postoji osoba na svetu koja bolje može da me razume i podrži u poslu u ovoj fazi od nje. To šta ja sada preživljavam niko ne razume".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.