Aktuelno

Ovako Ana Ivanović provodi prve dane majčinstva: Srećni smo, zdravi i okruženi ljubavlju

Bivša teniserka Ana Ivanović i nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger 18. marta su postali roditelji dečaka Luke.

Četvrtak, 22.03.2018.

12:13

Izvor: B92

Ovako Ana Ivanović provodi prve dane majčinstva: Srećni smo, zdravi i okruženi ljubavlju
Foto: Getty

Podeli:

Pre samo nekoliko dana Ana Ivanović donela je na svet sina, a kako je poznato, porodila se u jednoj privatnoj bolnici u Čikagu.

I dok su se mediji bavili procenom velikog nasledstva koje mu pripada, obožavatelji lepe sportistkinje su jedva čekali da vide Anu i novorođenče, kao i da čuju kako se novopečena majka oseća nakon predivnog čina.

Sudeći po prvim fotografijama koje je objavila, Švajnijeva supruga ne može da se odvoji od Luke i odlično se snašla u novoj ulozi u životu. To je potvrdila radosnom objavom na Instagramu.

"Hvala svima na lepim rečima i blagoslovima. Svi smo srećni, zdravi i okruženi ljubavlju", glasila je Anina poruka upućena fanovima, uz emotivnu fotografiju na kojoj drži bebu za ruku.

Tata Bastijan je takođe u jednom kratkom intervjuu objasnio da je porodica pravi dar za njega, te da je prepljaven osećanjem radosti

"Mnogo sam srećan, sve je u redu, zaista. Baš se radujem. Imati porodicu je najveći dar koji možete da imate. Ali, ne znam koliko će promeniti naš život", kratko je prokomentarisao svoje viđenje očinstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare