Aktuelno

Glumica objasnila razliku između ženske i muške dece

Glumica Mila Kunis gostovala je u emisiji Elen Dedženeris u kojoj je otvoreno govorila o svojoj deci, ali i razlikama između devojčica i dečaka.

Subota, 24.03.2018.

16:02

Izvor: Super žena

Glumica objasnila razliku između ženske i muške dece
Foto: Guliver Photo Cover

Podeli:

Glumci Mila Kunis i Ešton Kučer smatraju se jednim od najlepših holivudskih parova, ali i najprizemljenijim.

Oni su već više puta u medijima govorili o svom idiličnom odnosu u braku, ali i posebnom vaspitanju svoje dece koji ne iskjučuje materijalizam. Mnoge je zaprepastila izjava da oni čak neće ni dobiti novovgodišnje poklone.

U emisiji poznate voditeljke Elen Dedženers, Mila Kunis je otkrila još neke pojedinosti o svojoj deci, trogodišnjoj ćerki Vajat i godinu dana starog sina Dimitrija Portvuda, kao i razlikama između njih.

*ALT

'Neverovatno su različiti. Moj dečak je kao lenjivac. Predivan je i obožavam ga, ali činjenica je da su žene pametnije od muškaraca. A dokaz za to su moji klinci', kazla je glumica,

Mila je dodala kako su devojčice usredređene, dok su dečaci opušteni. Dok njena kćer pristojno moli za šoljlcu, dečak samo ispušta neartikulirane glasove i očekuje da doije ono što želi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.