Aktuelno

Nakon dve godine veze raskinuo jedan od najlepših parova današnjice

Manekenka i bivša misica Olivija Kulpo, za koju mnogi kažu da je najlepša žena sveta, raskinula je dvogodišnju vezu sa igračem američkog fudbala Denijem Amendolom.

Petak, 30.03.2018.

12:52

Izvor: Super žena

Nakon dve godine veze raskinuo jedan od najlepših parova današnjice
Foto: Guliver / Photo Cover

Podeli:

Na opšte iznenađenje obožavatelja slavnog para, Olivija Kulpo i Deni Amendola rešili su da okončaju svoju ljubavnu vezu i nastave dalje sami.

Prelepa manekenka, koja se proslavila nakon što je 2012. godine osvojila titulu mis univerzuma, potvrdila je raskid u intervjuu za magazin "Access Hollywood".

"Raskinuli smo. Sve mi je još uvek sveže. Ne osećam se prijatno da govorim o tome", iskreno je priznala i dodala:

"Svi prolaze kroz raskide u životu. Svako ima svoj način kako se nosi sa time. I sigurna sam da svi znaju kako je kad je srce slomljeno".

Olivija i Deni su zajedno od febuara 2016. godine, a svoju vezu nisu krili u medijima. Pojavljivali su se zajedno na raznim holivudskim događajima, ali i putovali na razne svetske destinacije.

Poznato je da je manekenka pratila svog dečka i podržavala na utakmicama.

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Zanosna brineta još nije obrisala fotografije svog bivšeg dečka na društvenim mrežama, a mnogi se nadaju da će ipak prevazići sve probleme i pomiriti se.

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Inače, prelepa Olivija je poslednjih godina postala pravi modni uzor ženama širom sveta.

Ona svakodnevno na svom profilu na Instagramu daje savete kako se lepo obući, izgledati damski, sa stilom. Samo na ovoj mreži prati je više od 2,5 miliona ljudi koji se dive njenoj lepoti.

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.