Aktuelno

Ćerka čuvene manekenke obara sa nogu: "Osećam slobodu kada poziram naga"

Ćerka poznatog supermodela Kristi Brinkli je porasla i krenula maminim stopama.. Devetnaestogodišnja Sejlor Li Brinkli-Kuk se bavi modelingom, a pretežno se fotografiše magazine i kataloge posvećene donjem vešu i kupaćim kostimima.

Subota, 31.03.2018.

11:40

Izvor: Super žena

Ćerka čuvene manekenke obara sa nogu:
Foto: Youtube Printscreen - Sports Illustrated Swimsuit Fan

Podeli:

Supermodel 80-ih Kristi Brinkli i danas, u 64 godini života se bavi manekenstvom, a svoju ljubav prema ovoj profesiji prenela je i na njenu 19-godišnju ćerku Sejlor Li.

Lepa plavuša, koja neodoljivo podseća na svoju majku, do sada je uradila veliki broj snimanja za kataloge i poznate lajfstajl magazine.

Urednici i dizajneri je uglavnom angažuju za reklamiranje seksi odevnih komada, a poslednje je fotografisanje za poznati "Sports Ilustrejted" časopis, izdanju posvećeno kupaćim kostitmima.

Објава коју дели Sailor (@sailorbrinkleycook) дана

Tako se Sejlor pohvalila najnovijim fotkama sa snimanja, a njena lepota ostavila je sve bez reči.

Kalifornijska lepotica samopouzdano je pozirala u atraktivnim kreacijama koje su istakle njene prirodne obline.

Plave oči, gusta kosa i misteriozan pogled mnoge je podsetio upravo na njenu mamu Kristi iz mlađih dana.

Iako je ovaj foto sešn oduševio mnoge, podsetićemo da su ipak najviše reakcija izazvale nedavno objavljene gole fotografije koje su specijalno rađene za pomenuti magazin.

"Učestvovanje u ovom projektu mi je pomoglo da dobijem samopouzdanje i pobedim nesigurnosti. Osećam se seksi i slobodno da poziram gola, i poštovana sam kao i svi drugi", kazala je mlada manekenka u svoju odbranu.

Iako u potpunosti prati korake svoje mame Kristi, zgodna plavuša ističe da joj je veoma važno da kreira svoj lični identitet.

"Postoji pritisak kada me porede sa mojom majkom, ali nikad stvarno nisam mislila da moram biti kao ona. To je nemoguće. Ona ima karijeru koja traje 50 godina, a ja još uvek nisam napunila 20. Samo želim da živim svoj život i kreiram svoj identitet", zaključuje.

Објава коју дели Sailor (@sailorbrinkleycook) дана

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare