Aktuelno

Preboleo Anđelinu: Ovako izgleda nova devojka Breda Pita (FOTO)

Kako izveštavaju svi svetski mediji, Bred Pit se veoma zbližio sa profesorkom i umetnicom Neri Oksman. Ono što su svi primetili jeste da ova žena neodoljivo podseća na njegovu bivšu suprugu Anđelinu Džoli.

Petak, 06.04.2018.

14:11

Izvor: Super žena

Preboleo Anđelinu: Ovako izgleda nova devojka Breda Pita (FOTO)
Foto: Getty

Podeli:

Od kada je saopštio da se razvodi, holivudski glumac Bred Pit je spajan sa mnogim poznatim damama iz sveta glumačke i zabavne industrije. Ipak, kako pišu američki tabloidi, ova dama bi zaista mogla da bude njegova nova izabranica.

Osim što je izuzetno pametna i uspešna, 42-godišnja Nera Oksman je i veoma lepa, a svojim izgledom veoma podseća na glumicu Anđelinu Džoli.

''Pejdž siks'' piše da njih dvoje sve više vremena provode zajedno, a zbližili su se na zajedničkom građevinskom projektu na kojem rade.

''Njih dvoje odmah su kliknuli jer dele istu strast prema arhitekturi, dizajnu i umetnosti. Bred je fasciniran Nerom i želi da provodi što više vremena u njenom društvu''', otkrio je izvor blizak glumcu.

Kako vam se sviđa izbor slavnog glumca?

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.